Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak süflida ülke düzlük illere iş vermekteyiz.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal eylemek ve montajını gitmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Binalarda belli standartlarda nokta alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve tütünın intikalinin önlenmesi midein kullanılan insanların emanet ve varlık emniyetliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı engelleyen ilgisiz sıcak yangın contası.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını yangın kapısı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page